Wat onze lieve klanten zeggen

Reacties van klanten

Bijna 4 maanden geleden zijn wij verhuisd van een groot huis naar een appartement. Ik zag er erg tegenop, hoe moest ik dit nu allemaal aan gaan pakken? Onze kinderen wonen niet in de buurt, die konden we niet iedere keer lastig vallen. Wij zijn al redelijk op leeftijd en hebben niet zo veel met internet. Alles kwam tegelijk, keuzes maken, wat gaan we meenemen, wat doen we weg, keuzes maken over de nieuwe inrichting van het appartement. De keuken, badkamer, vloer, kleuren, gordijnen. We renden van het ene naar het andere adres maar een beslissing viel er nooit. Kortom ik overzag het echt niet. Had er slapeloze nachten van. Totdat iemand mij zei je moet eens naar Nicole van Kalmthout gaan in “de Zeg” Eenmaal met haar in gesprek, vertelde ze ons dat ze kon helpen met het uitzoeken van de keuken, badkamer, de vloer… en ook dat ze evt. het hele proces kon begeleiden. Zeer opgelucht stapten we naar buiten. Nicole fungeerde voor diverse leveranciers ook als contactpersoon, wat heel prettig was. Je kan met haar afspraken maken zoals je het zelf wilt. De inrichting van ons nieuw appartement is heel mooi geworden en de verhuizing is eigenlijk achteraf gezien wel meegevallen, maar wel dankzij de hulp van Nicole.Het was strak gecoördineerd en het is gelukt.. Nicole kijkt mee van een afstandje, had minder binding met onze oude spulletjes uiteraard, maar begreep ook dat stukje emotie dat vonden wij heel fijn. Dankzij de goede tips konden wij sneller keuzes maken. Nicole nogmaals bedankt, ik ga hier niet meer weg… Maar anders zou ik je meteen weer bellen!

Kees en Hilda Kranen-v.d. Riet
Inrichting appartement

Beste Nicole, de gordijnen hangen perfect. We zijn er heel blij mee. Een goede keus! Hopelijk mogen we even contact opnemen als we een vraagje hebben? Bedankt voor de nette en vlotte afwerking.

Peter en Will Hack
Woonhuis Roosendaal

Beste Nicole, Leuk en goed initiatief van leuke club ondernemers! Veel variatie, veel ideeën opgedaan een gezellige sfeertje. Dan wil je toch meteen alles weer anders thuis 😉

Francine
Living Spaces

Nu voor de tweede keer alles aangekleed,verzorgd en afgestyled door Nicole.
Enorm tevreden over de persoonlijke benadering van Nicole.
Ze luistert enorm naar de wensen binnen het gezin en wat hier passend is.
Krijg vele complimenten over de inrichting van de mensen die over de vloer komen.
Nicole enorm bedankt

Fam Loos
Woonhuis Sprundel

Hi Nicole, Ziet er prima uit, vooral de achterkant is een echte blikvanger, voor is even wennen, maar dat komt omdat het eerst kaal strak wit was, maar al met al we zijn er heel erg blij. Ook het hangwerk enz, niets op aan te merken. Nu nog schilderijen ophangen en lamp aanschaffen, zo komen we er wel. Groeten en heel erg bedankt voor de service, Margreet

Magreet
Woonhuis Roosendaal

Via een bekende kwam ik bij Nicole van Kalmthout terecht. Mijn liefde voor stoffen kon ik direct met haar delen! Prachtige merken en bijzondere stoffen in alle prijsklasse. Zij neemt tijd voor haar klant en laat veel mogelijkheden zien. Ook het offerte traject gaat op een prettige wijze. Geeft de klant de tijd en ruimte om te beslissen. Het leveren en monteren van de vouwgordijnen ging geheel volgens afspraak. Zij werkt met professionele, betrouwbare vakmensen. Kortom een vakvrouw die de liefde voor stoffen en haar klanten hoog in het vaandel heeft staan!! Wij zijn zeer tevreden….

Fam. Monhemius
Woonhuis Roosendaal

Waarschijnlijk heeft Hans Gisteren een bedankmailtje gestuurd.. Maar ik wilde dat ook graag nog even doen.. De opendagen zijn echt boven verwachting goed verlopen En daar hebben jullie een hele grote bijdrage aan geleverd. Bedankt voor de styling en ideeen !! Namens ons team zeer bedankt! En we spreken elkaar snel! Met vriendelijke groet, With kind regards

Oosterom Meubel- Interieurbouw Harm van den Berg
Styling Oosterom

Het was het wachten waard! Wat is het gaaf! Tot een volgende keer maar weer!

Kariëlle Wezenbeek
Woonhuis Kruisland

Beste Nicole, De gordijnen zijn prachtig. Doordat we even werden opgehouden was Richard weg eer we er erg in hadden. Wij hebben hem geen goede dag meer kunnen zeggen. Een beetje vervelend. Lijkt zo onvriendelijk terwijl hij zo’n prima werk heeft afgeleverd. Vriendelijke groeten en tot spoedig.

Gerard
Appartementen Essen

Hoi Nicole, We zijn hartstikke tevreden. Het lijkt binnen ruimer en alles! toont heel gezellig. Nu de in between nog, wel spannend.

Peter en Chantal
Woonhuis Roosendaal

Bedankt voor de goede zorgen en wat is het mooi geworden bij mijn ouders
Praktisch, licht, ruimtelijk en warm, ik was er niet opgekomen, chapeau !
Ze zagen erg op tegen de verhuizing en dan de kinderen allemaal op afstand wonend,
was een hele tour. Erg blij dat we jou hebben getroffen !
We voelen ons allemaal thuis als we op bezoek zijn, erg fijn
Iedereen tevree, nogmaals dank, je hebt ons veel zorgen uit handen genomen!

Manon & Guy
Woonhuis Lommel

Ik ben heel blij met het advies van Nicole van Kalmthout. Wat zo prettig is bij haar is dat ze bij je thuis komt kijken om tot een persoonlijk goed advies te komen. Ze let op de kleinste details, hoe is de lichtinval en hoe kun je spelen met verlichting en kleuren. Nicole is heel sterk in het kiezen van kleuren of het nu gaat om muurverf, stof voor gordijnen en stoelen. Het klopt gewoon. Daarbij is ze heel eerlijk , heeft heel veel geduld en legt alles goed uit tot in de puntjes. Ze luistert heel goed welke sfeer je wilt en de service is Top. Ik ben zeer tevreden.

Jose
Woonhuis Schijf